23948sdkhjf

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år
Otte fynske erhvervsfolk med store formuer har overtaget Jensens Bøfhus og alle tilhørende selskaber.

Den hidtidige ejer, Palle Skov Jensen, der stiftede Jensens Bøfhus for 34 år siden, er nu helt ude af koncernen og forlader bestyrelsen i forbindelse med overtagelsen. Det skriver Avisen Danmark.

Jensens Bøfhus har været nødlidende i flere år med store underskud, der har ædt egenkapitalen op. Men med nye ejere, ny kapitalstruktur og aftaler om finansieringen fremover går kæden en lys fremtid i møde, vurderer formanden for bestyrelsen, Torben Frigaard Rasmussen, der dog ikke er med i ejerkredsen.

De otte erhvervsfolk kom til for et år siden og ydede lån og vejledning til en turnaround, som er godt i gang med at gøre bøfkæden til en rentabel forretning. Ifølge avisens oplysninger skydes der nu frisk kapital på 25 millioner kroner ind ud over det lån på cirka 40 millioner, der blev ydet for et år siden.

Via opslag i diverse databaser kan de nye ejere identificeres til at være disse otte personer, skriver Avisen Danmark:

Hans Bøgh-Sørensen, Enrico Krog Iversen, Steen Haustrup og Jørn Bonnesen, alle fra Odense, Torben Østergaard Nielsen, Middelfart, Georg Gundersen, Assens, Rene Søgaard Larsen, Frørup og Jørgen Lindegaard Hjort, Ringe, der deler sin part med Ole Pape Jensen, Odense.

Da Jensens Bøfhus-koncernen har slæbt rundt på en stor gæld, er overtagelse af gæld og nye aftaler med kreditorerne en væsentlig del af de aftaler, der ligger bag overtagelsen.

- Med den nye konsolidering og omstrukturering af ejer- og kapitalstruktur får vi ro på bagsmækken, siger Torben Frigaard Rasmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063